Over SURE

Diversey biedt met zijn SURE assortiment een totaalpakket aan plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen. De plantaardige SURE-producten voorzien in alle dagelijkse reinigingsbehoeften voor keukens, vloeren, interieur, sanitair en persoonlijke verzorging.

Het SURE assortiment bevat milieuvriendelijke ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. De plantaardige ingrediënten  zijn meestal afkomstig van bijproducten uit de agrarische industrie, zoals suikerbieten, maïs, stro, zemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaat of oxide verbindingen. 

Wat kan SURE betekenen voor u?

Het SURE assortiment biedt veiligheid, duurzaamheid en reinigingskwaliteit.

Veiligheid

De producten van SURE behoren tot de laagste gevaren classificatie. De speciale formulering van de SURE producten zorgt ervoor dat het niet nodig is om schoon te maken met handschoenen en veiligheidsbril**.

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt steeds meer een rol. Hierop kunt u goed inspelen door gebruik te maken van de natuurlijke SURE producten. De formuleringen voldoen aan eco-certificeringscriteria en de producten zijn, indien van toepassing, EU Ecolabel gecertificeerd.***  

Reinigingskwaliteit

Het hygiënisch schoonmaken gaat hand in hand met veiligheid en duurzaamheid. Met SURE heeft u minder agressieve reinigingsmiddelen maar dezelfde reinigingskracht. De uitstekende prestaties worden gegarandeerd door strenge testen en zijn gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring van Diversey in het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsmiddelen.
 

* Gebaseerd op een onafhankelijke OECD 301B test

** Uitgezonderd oven/grill reiniging met onverdund product

*** Sommige productgroepen worden niet gedekt door het EU Ecolabel

Interesse in de plantaardige en milieuvriendelijke 
schoonmaakmiddelen van SURE

Bekijk de informatie over SURE in de doseersystemen van Diversey hier.
Een uitgebreide beschrijving per product vind je hier.


 

** SURE is plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar (gebaseerd op een onafhankelijke OECD 301B test). De verpakkingsmaterialen van het SURE assortiment zijn recyclebaar, daar waar de lokale infrastructuur dit toelaat.