Welkom op het SURE blog 

Bekijk hier de nieuwste updates over duurzaam ondernemen

Duurzaam in de professionele keuken: Geen verspilling van voedsel

9:09 dinsdag 14 november 2017

Thomas Luttikhold weet het zeker: een chef in een keuken heeft maar één doel: hij wil zijn klanten pure kwaliteit bieden. En of die chef dan in een sterrenrestaurant of in de bedrijfscatering werkt - dat maakt niet uit, het gaat om die kwaliteit. Maar het verminderen van voedselverspilling is meestal niet iets wat op het prioriteitenlijstje staat. Het viel hem op, gedurende zijn verschillende banen in de horeca, dat er heel veel verspild wordt. Luttikhold, inmiddels een jonge ondernemer, begon daarom een veelbelovend startupbedrijf Wastewatcher.   

 

Lees meer

SURE genomineerd voor Foodservice Marketing Award 2016

10:16 donderdag 03 november 2016

Sealed Air Diversey Care is met SURE voor de tweede keer op rij genomineerd voor de Foodservice Marketing Award 2016 in de categorie innovatie! 

Lees meer

Duurzaam werken speerpunt bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

13:25 maandag 25 juli 2016

Geen prikkende ogen meer tijdens het reinigen van de oven, of bij het ontkalken. De schoonmaakmedewerkers in de keuken van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) merkten het meteen. Sinds een paar weken gebruiken zij de reinigingsmiddelen SURE van Diversey Care. 100% biologisch afbreekbaar dus minder schadelijk, en het resultaat is hetzelfde. 

Lees meer

Hutten en Diversey Care maken samen de wereld schoner

14:00 dinsdag 10 mei 2016

Negentig jaar bestaat het Veghelse bedrijf Hutten al; een niet geringe prestatie in een tijd waarin eindigheid hoogtij viert. Het bedrijf begon ooit als bakkerij, opende restaurants en stapte daarna in de catering. Toen in de jaren negentig de huidige generatie - jazeker, Hutten is een fier familiebedrijf - aan het roer kwam, werd langzaam maar zeker de overstap naar bedrijfscatering gemaakt. Tegelijkertijd kreeg duurzaam ondernemen bij Hutten voet aan de grond - inderdaad: dat was de tijd waarin duurzaamheid nog niet eens als onderscheidende bedrijfswaarde werd gezien.

Lees meer
** SURE is plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar (gebaseerd op een onafhankelijke OECD 301B test). De verpakkingsmaterialen van het SURE assortiment zijn recyclebaar, daar waar de lokale infrastructuur dit toelaat.